Dečiji program

Yonderland

Od nagrađivane produkcijske kuće “WORKNIG TITLE”, dolazi nova fantastična komedija Yonderland. Upoznajte Debi, “Odabranu mamu”, novu vrstu superheroja, čija je tajna moć – zdrav razum. Domaćica i majka Debi Medoks se vraća kući nakon što odveze svoju decu na prvi dan u školi.

Kolotečinu svakodnevnice i dosadan život,  prekida neobično veseo i entuzijastičan vilenjak koji se najednom pojavljuje u Debinoj kuhinji, govori kako je ona spasitelj drugog sveta i da je baš ona- Odabrana mama. Kroz portal u kuhinjsmom ormaru, Debi se neočekivano nađe u Yonderlandu, fantastičnom mestu naseljenom otkačenim i idiotskim likovima, a kroz njega  je vode  vilenjak  i večiti nezadovoljnik Nik Stik.  Debi ostavlja svoj dosadan život i odlazi u borbu protiv zlog Negatus-a, pomažući tako fantastično nesposobnim stanovnicima Yonderlanda. Ali Debi nema samo taj zadatak- ona mora i svakog dana da stigne po decu u školu i završi svoje obaveze.

Hvaljena od publike, Yonderland uvodi gledaoce u potpuno novi svet izokrenut, ponekad nestvaran i komičan. Kritičari su opisali seriju kao pravog naslednika Monty Python-a, pogodnu za sve uzraste.

Žanr: Porodična serija

Trajanje: 8 ep x 30 min

Godina: 2013.

Zemlja porekla: Velika Britanija

Uloge: Mathew Baynton, Simon Farnaby, Martha Howe-Douglas