Serijski program

Cracked

Svakog dana kad hodamo ulicom, susrećemo ljude koji su izgubili konce svog života. Ponekad nas plaše, ponekad zabavljaju, ali uglavnom ih ignorišemo. A onda odjednom nešto “pukne” i emotivni,lični problemi postaju ozbiljni i opasni po sve jer ih pate bizarni napadi, ritualna ubistva, pokušaji samoubistva.
“Cracked” prati novooformljenu “psihološku” jedinicu u kandskoj policiji čiji se tim policijskih službenika i psihijatara bavi bizarnim ali i zastrašujućim slučajevima i zločinima koje izazivaju neuravnoteženi pojedinci. Jedan od tih policajaca je detektiv-narednik Aidan Blek, sjajan inspektor, koji u jedinicu stiže nakon što je učestvovavo u dve pucnjave za vreme službene dužnosti. Njegovi mentalni problemi počinju da brinu šefove te ga oni prebacuju u psihološku jedinicu, gde zajedno sa DR. Danijel Ridli formiraju jak tim. Međutim taj tim nije samo dobra kombinacija policajca i psihijatrice. Naime Adrian je naučio kako da se empatiše sa ubicama i stavi se u njihov položaj, gotovo uđe u njihov um i vidi svet kako ga vide mentalno poremećeni počinioci ločina. Denijel je metodična i posvećena detaljima što joj pomaže da pronađe tragove i dokaze koje bi svi drugi propustili. Oni su svesni da ponekad ulaze vrlo duboko u poremećene umove, samo je pitanje dokle su spremni da odu.
Žanr: Krimi

Zemlja porekla: Kanada

Format: 21ep x 1 h,  HD

Uloge: David Sutcliffe (GILMORE GIRLS, PRIVATE PRACTICE), Stephanie von Pfetten (NCIS, BATTLESTAR GALACTICA), Brooke Nevin (CHICAGO FIRE), Luisa D’Oliveira, Dayo Ade, Karen LeBlanc

Kreatori: Calum deHartogTracey Forbes