Dokumentarni program

ŽIVOTINJE I DIVLjINA

1. ČUDESNI SVET / WONDERFULL WORLD

Gde ćete otići ako poželite dadoživite ono najbolje što svet može da ponudi? Gde ćete pronaći najimpresivniji životinjski svet, najveće kulture i najstarije civilazacije? Bilo da želite osetiti uzbuđenje iz udobnosti svog doma, ili biste da sve doživite lično, Čudesni svet će vam reći kako da stignete do tih mesta. čudesni svet – savršena emisija za gledaoce koje zanima životina sredina i koji su željni uzbuđenja.

 

2. ŽIVOT U NOVOM SVETU / LIFE IN THE NEW WORLD

Svet je  uzbudljivo mesto za sve mladunce. Ali dok oni prave svoje prve korake, zamke i izazovi su svuda oko njih. Bilo da žive na kopnu, iznad ili ispod zemlje, ti prvi koraci u njihovim mladim životima su osnova za razumevanje koji ih okružuje. Novo okruženje je uzbudljivo, ali i opasno, i zato je mama uvek u blizini da im pruži podršku i pomoć.

3. ŽIVOTINJE I DUHOVNI ŽIVOT / OUR SPIRITUAL LIFE WITH THE ANIMALS

Serijal fascinantnih kratkih formi o obredima i verovanjima širom sveta inspirisanih životinjama. Životinje zauzimaju značajno mesto u običajima i verovanjima. Od zemlje do zemlje, razne životinje su slavljene, duboko poštovane, a u nekim čak bile i merilo bogatstva. U svakoj epizodi opisuju se festivali i svetkovine koje se u raličitim kulturama održavaju u čast neke životinjske vrste. Svaka priča je jediinstvena i odvija se sa životinjske tačke gledišta.

4. ŽIVOT POD VODOM / LIFE UNDERWATER

Život pod vodom donosi savršen doživljaj  podvodnog sveta. Oko 70 % planete je prekriveno morima i okeanima u kojima se krije pravo bogatstvo života. Od fantastičnih plivača do najsurovijih grabljivaca, svaka epizoda vas vodi u neverovatni svet lepote izdržljivosti i preživljavanja.

Format 1: av 26 x 40 min. req. 40 x 26 min.
Format 2: av 40 x 4 min. req. 3 x 26 min
Format 3: av 12 x 10 min. req. 4 x 26 min.
Format 4: av 20 x 3 min. req 2 x 26 min.
Godina: 2011.
Proizvodnja: BBC